Al doisprezecelea inger

Al doisprezecelea inger - Og Mandino
Pret: 13,30 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAl doisprezecelea inger
Comanda acum "Al doisprezecelea inger - Og Mandino" de pe libraria ishop la pretul de 13,30 lei
Descriere carte:
Increderea si curajul trebuie sa ne serveasca mereu drept calauze pe cararile vietii. Pentru personajele principale ale acestei carti, fiecare dintre ele trecand prin grele momente de cumpana, indemnul "Niciodata nu ma voi da batut" actioneaza ca o formula magica.

Og Mandino va indeamna sa practicati si dumneavoastra aceasta deviza, indiferent de emotiile care va incearca. Astfel, darurile cu care asi fost haraziti vor iesi mai lesne la lumina. Inspiratia o veti afla in induiosatoarea poveste relatata in aceste pagini. Daca toti cei descurajati ar fi motivati de acelasi spirit al refuzului infrangerii ca si personajele acestei povestiri, ar exista mai multi oameni fericiti. Trebuie doar sa credeti cu putere ca: Din zi in zi, in toate privintele, sunteti tot mai bun!".

Al doisprezecelea inger este o poveste foarte speciala despre viata, iubire, incredere si curaj. Og Mandino isi populeaza povestea cu personaje familiare, de care ne atasam. Chiar daca este vorba de o poveste emotionanta, el nu uita sa scoata in evidenta faptul ca viata merita traita la maximum, folosindu-ne de toate darurile cu care am fost haraziti si recunoscand ingerii care ne inconjoara. Iubirea fata de spiritul sportiv, temerile, camaraderia, spiritul echitabil, entuziasmul victoriei si groaza esecului sunt prezente in aceasta carte.

Og Mandino (1924-1996) este, potrivit unor reputati critici, cel mai citit autor din lumea intreaga. Este primul scriitor care a primit Medalia de Aur Napoleon Hill pentru succese literare si a fost supranumit "Cel mai vestit scriitor din lume". Stilul sau insufletitor urmareste sa-i sprijine pe oameni sa se ajute singuri. Cele saisprezece carti ale sale s-au vandut in peste douazeci si cinci de milioane de exemplare si au fost traduse in douazeci de limbi. Dintre lucrari, o amintim pe cea mai celebra, The Greatest Salesman in the World (Cel mai vestit vanzator din lume), care urmeaza sa apara in curand la editura noastra. In 1976, la cincizeci si doi de ani, a demisionat din functia de presedinte al revistei Success Unlimited pentru a se dedica scrisului si conferintelor. A fost membru al Fundatiei Internationale a Oratorilor Celebri. A fost invitat in mai bine de 1200 de emisiuni de radio si televiziune in intreaga lume.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Al doisprezecelea inger
Cartea Al doisprezecelea inger in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Al doisprezecelea inger - Og Mandino" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Alchimia emotionala - Tara Bennett-Goleman Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Tara Bennett-Goleman
24,70 lei
DESCATUSEAZA-TI INTREGUL POTENTIAL. Trezeste puterea infinita din tine si creeaza viata visurilor tale - Warren Veenman, Sally Eichhorst Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Warren Veenman, Sally Eichhorst
19,00 lei
REUSITA. O provocare permanenta - Hyrum W. Smith Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Hyrum W. Smith
20,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala