Aisbergul nostru se topeste

Aisbergul nostru se topeste - John P. Kotter, Holger Rathgeber
Pret: 42,75 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAisbergul nostru se topeste
Comanda acum "Aisbergul nostru se topeste - John P. Kotter, Holger Rathgeber" de pe libraria ishop la pretul de 42,75 lei
Descriere carte:
Schimbarea si succesul in orice conditii

Cea mai bine vanduta carte in clasamentul New York Times, Wall Street Journal, Usa Today si Businessweek

Aisbergul nostru se topeste este o fabula simpla despre cum sa reusesti intr-o lume aflata in permanenta schimbare. Bazata pe lucrarile premiate ale lui John Kotter, aceasta este o poveste care a fost folosita in sprijinul a mii de oameni si organizatii.

Fabula descrie o colonie de pinguini din Antarctica. Un grup de pinguini frumosi, imperiali traiesc asa cum au facut-o de multa vreme. Dupa un timp, o pasare curioasa descopera ca o problema potential devastatoare le ameninta caminul si practic nimeni n-o asculta.

Eroii povestirii, Fred, Alice, Louis, Buddy, Profesorul si NuNu seamana cu persoane pe care le cunoastem, poate chiar cu noi insine. Povestea lor face referire la rezistenta la schimbare si actiunea eroica, obstacole in aparenta dificile si cele mai inteligente tactici de a face fata acestor obstacole. Este o povestire care astazi apare peste tot in jurul nostru dar pinguinii fac fata unor foarte reale provocari cu mult mai bine decat majoritatea dintre noi.

Aisbergul nostru se topeste se bazeaza pe munca de pionierat, care demonstreaza felul in care cei Opt Pasi conduc la schimbarea necesara in orice fel de grup. Este o povestire de care se poate bucura oricine si care furnizeaza in acelasi timp indrumari nepretuite pentru o lume care se misca din ce in ce mai repede.

www.ouricebergismelting.com

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Aisbergul nostru se topeste
Cartea Aisbergul nostru se topeste in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Aisbergul nostru se topeste - John P. Kotter, Holger Rathgeber" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cadranul banilor. Ghidul unui tata bogat pentru libertate financiara - Editia a II-a - Robert T. Kiyosaki, Sharon L. Lechter Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Robert T. Kiyosaki, Sharon L. Lechter
33,25 lei
Cum sa faci mai mult profit - Michael K. Lawson Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Michael K. Lawson
14,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AfaceriCarti recomandate din categoria Afaceri