Afacerile, dezbracate. Aventurile unui antreprenor international

Afacerile, dezbracate. Aventurile unui antreprenor international - Richard Branson
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAfacerile, dezbracate. Aventurile unui antreprenor international
Comanda acum "Afacerile, dezbracate. Aventurile unui antreprenor international - Richard Branson" de pe libraria ishop la pretul de 52,25 lei
Descriere carte:

In Afacerile, dezbracate, Sir Richard Branson ne impartaseste secretele carierei sale in business si ne dezvaluie adevarul despre cele mai riscante, geniale si indraznete afaceri ale sale. Descoperiti de ce a incercat Virgin sa se masoare cu unul dintre cele mai mari superbranduri internationale, cum Virgin Mobile USA detine recordul pentru compania care a generat cel mai rapid incasari de peste un miliard de dolari (depasind Microsoft, Google si Amazon) si cum Richard este singura persoana din lume, care-a reusit sa contruiasca, de la zero, opt companii cu afaceri de mai multe miliarde de dolari, in opt sectoare de activitate diferite.

Ce calitati cauta Richard Branson la oamenii pe care-i angajeaza? Cum gestioneaza o criza? Care sunt antreprenorii pe care-i admira cel mai mult? Aflati adevarata poveste din spatele succesului Virgin Blue in Australia; ce s-a intamplat, de fapt, atunci cand Richard a vrut sa preia banca Northern Rock; si de ce crede el ca toate companiile trebuie sa colaboreze cu guvernele, pentru a lupta impotriva incalzirii globale si pentru a investi in viitorul planetei.

"Poate ca cei indrazneti nu traiesc pentru totdeauna, insa fricosii nu traiesc deloc." - Richard Branson



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Afacerile, dezbracate. Aventurile unui antreprenor international
Cartea Afacerile, dezbracate. Aventurile unui antreprenor international in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Afacerile, dezbracate. Aventurile unui antreprenor international - Richard Branson" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Manipularea in negocieri - Hassan Souni Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Hassan Souni
6,56 lei
Gratuit. Viitorul unui pret revolutionar - Chris Anderson Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Chris Anderson
36,10 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AfaceriCarti recomandate din categoria Afaceri