Acneea

Acneea  - Elizabeth Holmes
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAcneea
Comanda acum "Acneea  - Elizabeth Holmes" de pe libraria ishop la pretul de 11,87 lei
Descriere carte:
Acneea este o afectiune extrem de raspandita pretutindeni in lume - se estimeaza ca peste 80% din oameni sufera de acnee la un moment dat. Nu este o boala grava, dar poate avea efecte fizice si emotionale devastatoare asupra celui suferind. Pe de alta parte, este relativ greu de tratat. Cartea de fata isi propune sa explice ce este acneea si sa prezinte optiunile pe care le are cel care sufera de acnee: se poate trata singur - prin dieta, exercitii fizice, eliminarea factorilor de stres, folosirea unor plante si substante naturale; poate recurge la medicina conventionala; sau se poate indrepta catre terapiile naturiste, care nu sunt insotite de efecte adverse si care pot fi folosite cu succes in tratamentul acestei afectiuni.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Acneea
Cartea Acneea  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Acneea - Elizabeth Holmes" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Tratamente pentru psoriazis - Ronald Marks Urmatoarea carte recomandata din categoria Dermatologie
Ronald Marks
8,88 lei
Dermato-venerologie - Mihail Alecu , Ionica Costache , Alina Magdalena Musetescu , Gabriela Coman , Marian Emanuel Cojoaca Urmatoarea carte recomandata din categoria Dermatologie
Mihail Alecu , Ionica Costache , Alin...
33,25 lei
Acneea - Elisabeth Holmes Urmatoarea carte recomandata din categoria Dermatologie
Elisabeth Holmes
11,87 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
DermatologieCarti recomandate din categoria Dermatologie