ABC bursier

ABC bursier - Titu I. Bajenescu
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roABC bursier
Comanda acum "ABC bursier - Titu I. Bajenescu" de pe libraria ishop la pretul de 14,16 lei
Descriere carte:
Cu o valoroasa experienta de Senior Project Manager la Banca Europeana de Reconstructie si Dezvoltare (BERD) din Londra si o vasta cultura stiintifica, prof. Titu I. Bajenescu reuseste sa transforme un ?abecedar? intr-un manual instructiv si atractiv, care se adreseaza unui public larg de cititori, atit investitorilor ?incepatori?, cit si celor ?sofisticati?, mergind pina la folosirea Internetului. ?ABC bursier? raspunde multor intrebari care pot aparea pe lungul drum al cunoasterii, in profunzime, a complicatei problematici a investitiilor bursiere, informatii pe care autorul le imbogateste prin prezentarea unor produse si tendinte noi in dezvoltarea moderna a pietelor de capital. Cartea se adreseaza in egala masura practicienilor din domeniile pietei de capital, studentilor orientati catre acest domeniu, dar mai ales investitorilor mici sau mari.

Cuprins: Decalogul investitorului ? Evaluarea, la justa sa valoare, a unui titlu cotat la bursa ? Ce este un fond comun de plasament? ? Elemente de strategie financiara previzionala pentru batrinete ? Fondurile de plasament in actiuni ? Cum sa economisim cu randamente sigure ? Ce este un hedge fund? ? Ce este un warrant? ? Ce sunt financial futures? ? Fonduri indiciale ? Analiza tehnica a pietei de actiuni ? Cum sa investim pe pietele de obligatiuni ? Ciclurile bursiere, timing-ul si obligatiunile convertibile ? ?Noua economie? si piata noua ? Riscuri legate de semnaturile numerice din Internet

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre ABC bursier
Cartea ABC bursier in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "ABC bursier - Titu I. Bajenescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Angrenajul - Memoriile unui trader - Jerome Kerviel Urmatoarea carte recomandata din categoria Bursa si actiuni
Jerome Kerviel
27,55 lei
Piata de capital in context european - Gabriela Anghelache Urmatoarea carte recomandata din categoria Bursa si actiuni
Gabriela Anghelache
61,75 lei
Strategii pe piata de capital - Bogdan Ghilic-Micu Urmatoarea carte recomandata din categoria Bursa si actiuni
Bogdan Ghilic-Micu
6,65 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Bursa si actiuniCarti recomandate din categoria Bursa si actiuni