A patra dimensiune

A patra dimensiune - Rudolf Steiner
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roA patra dimensiune
Comanda acum "A patra dimensiune - Rudolf Steiner" de pe libraria ishop la pretul de 19,00 lei
Descriere carte:
In acest ciclu de conferinte Rudolf Steiner pune in discutie valoarea spatiului tridimensional imaginat ca fiind construit pe trei axe, x,y,z,perpendiculare fiecare pe celelalte doua.El considera acest spatiu un produs al abstactizarii si-l numeste spatiu rigid.El crede ca acest concept nu ne permitesa intelegem realitatea vie, atat la nivel cosmic cat si al indivizilor lumii vii.Prin cresterea sa antigravitationala,planta ne permite sa constatam existenta unei a patra dimensiuni,animalul are cinci dimensiuni,iar omul sase dimensiuni.
R.Steiner dezvaluie numeroase aspecte ce nu pot sa nu trezeasca interesul cititorului pentru lucrari care in majoritatea cazurilor, nu fac parte din preocuparile obisnuite ale acestuia.Explicatia consta in logica impecabila a discursului.Acest fapt se explica prin competenta cu care unifica punctele de vedere matematice cu cel interior spiritual al celei de a patra dimensiuni si prin bogatia surselor de specialitate citate.
Noi nu putem intelege spatiul tridimensional decat descoperind continuu ca el este strabatut de manifestarile pluridimensionalitatii.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre A patra dimensiune
Cartea A patra dimensiune in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "A patra dimensiune - Rudolf Steiner" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Emisarii luminii - James F. Twyman Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
James F. Twyman
8,55 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Astrologie/EsotericCarti recomandate din categoria Astrologie/Esoteric