30 De Minute Pentru A Face Impresie

30 De Minute Pentru A Face Impresie - Sampson Eleri
Pret: 5,90 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.ro30 De Minute Pentru A Face Impresie
Comanda acum "30 De Minute Pentru A Face Impresie - Sampson Eleri" de pe libraria ishop la pretul de 5,90 lei
Descriere carte:
Ce spun hainele despre dumneavoastra? E posibil ca felul în care aratati sa va tina cariera pe loc? Formarea unei impresii adecvate la locul de munca, într-o sau la interviul pentru obtinerea unui un post ar putea fi cruciala pentru succesul în cariera. Aflati cum puteti sa va sporiti sansele în doar o jumatate de ora.
Experta în „personal branding” Eleri Sampson va va demonstra cum puteti sa beneficiati cât mai mult de pe urma felului în care aratati si a modului în care va prezentati. Plin de sfaturile sale pertinente, acest ghid de buzunar comod va va oferi încrederea de care aveti nevoie pentru a urca pe scara profesionala.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre 30 De Minute Pentru A Face Impresie
Cartea 30 De Minute Pentru A Face Impresie in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "30 De Minute Pentru A Face Impresie - Sampson Eleri" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Ghidul cetateanului roman care doreste sa lucreze in Uniunea Europeana - Colectiv Ministerul Afacerilor Externe Urmatoarea carte recomandata din categoria Resurse Umane / Cariera
Colectiv Ministerul Afacerilor Externe
23,30 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Resurse Umane / CarieraCarti recomandate din categoria Resurse Umane / Cariera