250 De Retete Din Arta Culinara Chinezeasca

250 De Retete Din Arta Culinara Chinezeasca  - DOROBANTU Ion, DOROBANTU Eufrosina
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.ro250 De Retete Din Arta Culinara Chinezeasca
Comanda acum "250 De Retete Din Arta Culinara Chinezeasca  - DOROBANTU Ion, DOROBANTU Eufrosina" de pe libraria ishop la pretul de 17,91 lei
Descriere carte:
Arta culinara chinezeasca este renumita in intreaga lume. Ea a parcurs mii de ani de rafinament si perfectionare, de la mancarea gatita pe pietre fierbinti pana la mancarurile sofisticate care se serveau la Curtile Imparatesti. In timpul Dinastiei Tang (618-907), arta culinara chinezeasca, ca si celelalte arte, a cunosut o mare inflorire. Nu numai culoarea, aroma si gustul erau importante, dar si forma de prezentare a bucatelor au devenit elemente esentiale in arta culinara. Bucataria chinezeasca s-a diversificat prin folosirea unro condimente speciale, locale. Dupa unele statistici, in prezent, in intreaga China exista peste 5 000 de feluri de mancaruri tipice, la care se mai adauga mancarurile locale si cele preparate in familie. Autorii cartii, care au trait in China mai multi ani, au ales pentru publicul romanesc retete care pot fi pregatite cu ingrediente existente in pietele si magazinele din tara noastra.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre 250 De Retete Din Arta Culinara Chinezeasca
Cartea 250 De Retete Din Arta Culinara Chinezeasca  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "250 De Retete Din Arta Culinara Chinezeasca - DOROBANTU Ion, DOROBANTU Eufrosina" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Anotimpuri gastronomice - Patricia Alexandra Pop Urmatoarea carte recomandata din categoria Bucatarie
Patricia Alexandra Pop
28,02 lei
Condimente - Anne Iburg Urmatoarea carte recomandata din categoria Bucatarie
Anne Iburg
37,91 lei
Retete mediteraneene - *** Urmatoarea carte recomandata din categoria Bucatarie
***
16,99 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
BucatarieCarti recomandate din categoria Bucatarie