2239 de secrete testate pentru un marketing direct de succes

2239 de secrete testate pentru un marketing direct de succes - Denny Hatch, Don Jackson
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.ro2239 de secrete testate pentru un marketing direct de succes
Comanda acum "2239 de secrete testate pentru un marketing direct de succes - Denny Hatch, Don Jackson" de pe libraria ishop la pretul de 42,75 lei
Descriere carte:

Orice disciplina de la neurochirurgie pana la fabricarea de automobile sau marketing - se bazeaza pe munca celor de dinainte. Le studiem testele, profitam de pe urma succeselor obtinute de ei si invatam din esecurile lor. Pe scurt, toate artele, stiintele si domeniile pornesc de la un set de principii si deprinderi care au fost dezvoltate in timp. La fel stau lucrurile si cu marketingul direct. Daca ar fi sa ne luam dupa unii asa-zisi experti in marketing, care au „descoperit“ de curand aceasta disciplina, ai crede ca marketingul direct a aparut relativ recent. Nimic mai fals. De fapt, marketingul direct are peste 400 de ani (primele cataloage au fost tiparite in Venetia, in anii 1500), devenind o marca a comertului din secolul XX, pentru ca este singura modalitate coerenta de construire a unei afaceri.

In aceste pagini, Denny Hatch si Don Jackson va bombardeaza cu sfaturile, secretele si regulile formulate de aproape doua sute de mari specialisti in domeniu. Asadar... ce propune aceasta carte? Pur si simplu sfaturile individuale si colective ale celor mai renumiti specialisti ai acestui secol n domenii precum: creativitate, copywriting, matematica, reclame de prezentare, direct mailing, productie, management, strategie, liste de clienti, testari, oferte, marketing indirect, precum si multe, multe altele!



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre 2239 de secrete testate pentru un marketing direct de succes
Cartea 2239 de secrete testate pentru un marketing direct de succes in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "2239 de secrete testate pentru un marketing direct de succes - Denny Hatch, Don Jackson" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Arta vanzarii - Zig Ziglar [seria] Urmatoarea carte recomandata din categoria Marketing / Publicitate
Zig Ziglar [seria]
13,30 lei
Cum sa scrii reclame de succes - Dominic Gettins Urmatoarea carte recomandata din categoria Marketing / Publicitate
Dominic Gettins
37,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Marketing / PublicitateCarti recomandate din categoria Marketing / Publicitate