1001 de intrebari si raspunsuri explicate - Circulatie rutiera

1001 de intrebari si raspunsuri explicate - Circulatie rutiera - Eugen Manica
Pret: 27,55 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.ro1001 de intrebari si raspunsuri explicate - Circulatie rutiera
  • Autor: Eugen Manica
  • Editura: Trei
  • Colectia: In Afara Colectiilor
  • Categoria: Diverse
  • ISBN: 978-973-707-196-5
  • An aparitie: 2008
  • Numar de pagini: 304
  • Format carte:
Comanda acum "1001 de intrebari si raspunsuri explicate - Circulatie rutiera - Eugen Manica" de pe libraria ishop la pretul de 27,55 lei
Descriere carte:
Cartea de fata este structurata de asa maniera incat sa satisfaca toate gusturile si exigentele, precum si toate modalitatile de invatare a legislatiei rutiere.
Partea intai, dedicata intrebarilor, prezinta gradual si in ordinea materiei toate elementele care se predau in timpul procesului de invatamant. Am insistat foarte mult pe cunoasterea indicatoarelor, pe sesizarea asemanarilor, respectiv a deosebirilor dintre ele, pentru ca indicatoarele reprezinta ABC-ul legislatiei rutiere. Dupa intrebari multiple din semnalizarea verticala, urmeaza altele care vizeaza tablitele aditionale, semnalizarea orizontala, semnalele politistilor rutieri etc., tot ce reprezinta materia ceruta pentru promovarea examenului ?de sala?.
Partea a doua, extrem de importanta, cuprinde raspunsurile detaliate, comentate, ale intrebarilor din prima parte, raspunsuri care va lamuresc pe deplin cu privire la corectitudinea formularii punctului respectiv.
Partea a treia cuprinde raspunsurile directe, fara comentarii, pentru cei care au trecut o data sau de mai multe ori prin raspunsurile comentate sau pentru cei care ?maine dau sala?.
Ca un bonus pentru cititorii nostri, in partea a patra veti gasi zece chestionare, structurate exact in maniera celor de la examenul ?real?. Rezolvarea lor constituie un excelent antrenament pentru candidati. Eugen Manica

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre 1001 de intrebari si raspunsuri explicate - Circulatie rutiera
Cartea 1001 de intrebari si raspunsuri explicate - Circulatie rutiera in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "1001 de intrebari si raspunsuri explicate - Circulatie rutiera - Eugen Manica" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Megatest de cultura generala - Mircea Emil Geoprgescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Mircea Emil Geoprgescu
7,60 lei
Operatiunea Aldebaran - Jan Van Helsing Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Jan Van Helsing
27,55 lei
Ghidul Xenofobului - Elvetienii - Paul Bilton Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Paul Bilton
17,01 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
DiverseCarti recomandate din categoria Diverse