1000 retete pentru incepatori si bucatari amatori

1000 retete pentru incepatori si bucatari amatori - Xabier Gutierrez
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.ro1000 retete pentru incepatori si bucatari amatori
Comanda acum "1000 retete pentru incepatori si bucatari amatori - Xabier Gutierrez" de pe libraria ishop la pretul de 18,90 lei
Descriere carte:
Aceasta carte reuneste peste 1 000 de retete, majoritatea foarte simple, si este structurata pe sectiuni: salate, supe, orez si paste, legume, sosuri, garnituri, fructe de mare, peste, carne si deserturi. Retetele sunt prezentate cu naturalete, sustinute in unele cazuri de imagini, care vin in ajutor pentru o buna intelegere a modului de preparare. Langa fiecare reteta este indicat gradul de dificultate - de la cele mai simple, pentru incepatori, la cele mai complicate, pentru bucatarii amatori -, trecand prin cele cu grad intermediar de dificultate, pentru ajutorii de bucatari. Indrazneste si accepta provocarea pe care ti-o lanseaza aceasta carte, pe cat de simpla, pe atat de distractiva.

Xabier Gutierrez este licentiat in psihologie al Universitatii Tarii Bascilor. Adora calatoriile si pentru ca ii ofera ocazia de a cunoaste traditiile culinare ale altor tari. Ii plac retetele simple, pentru ca ele pot starni dorinta de a gati in randul cititorilor sai. Si cartea de fata este un compendiu de acest gen: retete foarte simple si combinatii uneori indraznete, dar fara complicatii, menite sa trezeasca pasiunea pentru gatit. Gutierrez a primit Premiul National pentru Gastronomie pentru cea mai buna lucrare publicata in anul 2005, acordat cartii sale Asfalto culinario.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre 1000 retete pentru incepatori si bucatari amatori
Cartea 1000 retete pentru incepatori si bucatari amatori in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "1000 retete pentru incepatori si bucatari amatori - Xabier Gutierrez" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Franta - Ghidul meniurilor - Valentina Iordan Urmatoarea carte recomandata din categoria Bucatarie
Valentina Iordan
23,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
BucatarieCarti recomandate din categoria Bucatarie