10 reguli de incalcat & 10 reguli de urmat

10 reguli de incalcat & 10 reguli de urmat - Bill Quain
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.ro10 reguli de incalcat & 10 reguli de urmat
Comanda acum "10 reguli de incalcat & 10 reguli de urmat - Bill Quain" de pe libraria ishop la pretul de 15,20 lei
Descriere carte:
Bill Quain este un model de succes nu doar prin realizarile sale de la catedra sau financiare. El si-a castigat un spirit liber si intreprinzator depasind handicapuri pe care foarte multi dintre noi nu reusesc sa le invinga. Poate tocmai din acest motiv lectura acestei carti poate fi si pentru dumneavoastra un pas catre telul mult visat. Pentru a deveni responsabili de propriul destin este timpul sa renuntam la unele dintre vechile obiceiuri ineficiente. Dar si sa ne cream singuri altele noi. Nu intamplator, cartea incepe cu cele zece reguli pe care este nevoie sa le incalcam. Ele nu sunt decat clisee vechi, care ne trag inapoi. Cele zece reguli de urmat propuse de Bill Quain, rezultate dintr-o rodnica experienta de viata ne pot conduce spre libertatea financiara si sufleteasca. Ele au la baza doua criterii simple: sa functioneze si sa ne ajute sa avansam. Regulile sunt facute pentru a va ajuta sa deveniti capitanul propriului vas.

Bill Quain a absolvit Cornell University, Florida International University si University of New Orleans. Din 1998, este profesor de management la Florida International University. Inainte de a preda la aceasta universitate, a fost profesor la University of Central Florida, la University of Nevada si la University of New Orleans. A fost recunoscut ca profesor emerit de catre patru facultati cu profil economic. Este, de asemenea, un orator celebru, iar temele pe care le abordeaza sunt: stabilirea scopurilor, realizarea visurilor, marketingul si comportamentul in afaceri. Este un intreprinzator innascut. La 19 ani a avut propria sa afacere, un hotel in New Jersey. De altfel, mai tarziu a devenit specialist in administrarea de hoteluri. Este un autor prolific; a scris sapte carti, avand ca teme principale marketingul si dezvoltarea personala, care s-au vandut in peste 125 000 de exemplare. In prezent locuieste in Sunny Isles, Florida, impreuna cu sotia sa Jane si cu cele doua fiice ale lor.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre 10 reguli de incalcat & 10 reguli de urmat
Cartea 10 reguli de incalcat & 10 reguli de urmat in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "10 reguli de incalcat & 10 reguli de urmat - Bill Quain" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Vindecarea sentimentelor... din inima ta - Karol K. Truman Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Karol K. Truman
19,00 lei
Gandeste fix pe dos! - Paul Arden Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Paul Arden
28,40 lei
Puterea esecului - Charles C. Manz Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Charles C. Manz
13,30 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala